Άναψε το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο και έλαμψε η Λιβαδειά!!!

Με το άναμμα του Χριστουγεννιάτικου Δένδρου, στην κεντρική πλατεία της Λιβαδειάς, ξεκίνησαν οι εορταστικές εκδηλώσεις του Δήμου, οι οποίες θα διαρκέσουν έως τις 6 Ιανουαρίου του νέου έτους.

Ο δήμαρχος Γιάννης Ταγκαλέγκας έδωσε το σύνθημα για να ανάψει το δένδρο και παράλληλα δεκάδες βεγγαλικά φώτισαν τον ουρανό σκορπώντας την έκπληξη και τον ενθουσιασμό σε μικρούς και μεγάλους.

Στα πλαίσια της εκδήλωσης ακούστηκαν χριστουγεννιάτικες μελωδίες από τη Φιλαρμονική Ορχήστρα Λιβαδειάς, την χορωδία παίδων και εφήβων της Ακαδημίας Μουσικής και Τεχνών και την διαπολιτισμική χορωδία των ωφελουμένων στο πρόγραμμα φιλοξενίας ESTIA της ΚΕΔΗΛ σε συνεργασία με το 9ο Σχολείο Λιβαδειάς.

Επίσης βραβεύτηκαν οι μαθητές που διακρίθηκαν στο διαγωνισμό ζωγραφικής για το σχεδιασμό της αφίσας και των  ευχετήριων καρτών του Δήμου.

Τις απονομές των βραβείων έκαναν ο βουλευτής του ΚΙΝΑΛ Γιώργος Μουλκιώτης, οι περιφερειακοί σύμβουλοι Κατερίνα Μπατζελή και Χάρης Σανιδάς, η πρόεδρος της Τ.Κ Λιβαδειάς Μαρία Γκικοπούλου, ο πρόεδρος του Δ.Σ Αλέκος  Μητάς  και οι πρόεδροι του Εμπορικού Συλλόγου και του  σωματείου εστίασης Θοδωρής Ζησιμόπουλος και Γιάννης Μουρτζούνης.

Τις επόμενες μέρες δίπλα από το Δένδρο θα λειτουργεί και παγοδρόμιο, το όποιο έχει ήδη στηθεί.

siriosfm.gr

Σχετικά